Hiuspalvelut

Toteutamme kampaamo ja parturi palvelut ammatitaidolla ja suurella intohimolla alaa kohtaan. Käymme koulutuksissa ja seuraamme alan trendejä jatkuvasti. Palveluihimme kuuluu hiustenleikkaukset, värjäykset, rakennekäsittelyt, kampaukset sekä hiustenpidennykset. Kauttamme saa myös meikkipalvelut jokaiseen tilaisuuteen.
Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden veloituksettomaan konsultaataatio aikaan, jossa voimme kartoittaa asiakkaan tarpeet. Oli kyseessä suuri muutos, jonka haluat hiuksiisi tai kysymys siitä mikä väri sävy sopii parhaiten juuri sinulle olet tervetullut kysymään meiltä suosituksia. Konsultaatio ajat ovat varattavissa nettisivujemme kautta.
Jos olet miettinyt hiustenpidennyksiä tai tuuhennosta voit olla yhteydessä liikkeeseemme sähköpostitse puhelimitse tai varaamalla konsultaatioajan liikkeeseemme. Hiusten tilaaminen liikkeeseen tehdään aina konsultaatioajan kautta, jolloin katsotaan sopiva kiinnitystekniikka, tilattavien hiustenmäärä sekä oikea värisävy.
Hiustenvärjäykset toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioiden hiusten kunnon. Meille on tärkeää, että värjäykset tehdään turvallisesti ja oikeaoppisesti. Emme värjää alle 16-vuotiaiden hiuksia.