Kampaukset ja meikkauspalvelut

Kauttamme saat kampaukset ja meikit erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä arkinen tilaisuus tai suuret hääjuhlat. Ajanvarauksessa on valittavana vaihtoehtoja erityylisiin kampauksiin. Varaathan ajan, joka on lähinnä toiveitasi, jotta aikaa toteuttamiseen on tarpeeksi. Alle on eritelty mitä kampaukset käytännössä tarkoittavat.

 

Minkä ajan varaan?

Pikakampaukseen varataan aikaa puolituntia. Tässä ajassa on mahdollista toteuttaa hiusten käsittely muotoiluraidoilla eli kihartaminen tai suoristaminen. Tämä aika on mahdollista varata myös lettikampaukseen, jossa osa tai kaikki hiukset letitetään kiinni.

 

Fönkampaus sisältää hiusten pesun, muotoonkuivauksen sekä viimeistelyn.

 

Nutturakampaus on simppeli kiharanuttura tai banaaninuttura. Tämän kampausajan voit varata myös silloin kun haluat juhliin vuosiluku kampauksen tai hiuksesi ovat erittäin paksut ja haluat, että hiuksesi viimeistellään kauttaaltaan auki esimerkiksi laineille tai kiharoille.

 

Juhlakampaus, jossa hiukset jätetään osittain auki tehdään pohja työ eli kiharretaan tai suoristetaan. Tämän lisäksi kampauksessa laitetaan osioita kiinni asiakkaan haluamalla tavalla.

 

Juhlakampaus, jossa kaikki hiukset kiinnitetään sisältää pohjatyön kihartamalla tai suoristamalla. Tämän lisäksi kaikki hiukset kiinnitetään nutturalle asiakkaan toivomalla tyylillä. Valitsehan tämän kampauksen, silloin kun kyseessä on vanhojentanssit tai vastaava tilaisuus, jotta suunnitteluun alussa on tarpeeksi aikaa.

 

Hääkampaus sisältää koekampauksen, joka suositellaan toteutettavaksi noin 2 viikkoa ennen todellisen kampauksen toteuttamista. Koekampauksessa käydään läpi toiveet ja ideat ja toteutetaan niiden pohjalta koeversio. Huomioithan, että koekampaus on tyylittely kampauksesta, joka toteutetaan juhlapäivänä eikä näin ollen ole viimeistelty kampaus.

 

Meikit toteutetaan asiakkaan toiveen mukaisesti. Kyseessä voi olla kevyt päivämeikki tai voimakkaampi meikki iltajuhlaan. Meikit toteuttaa koulutetut meikkaajat.

 

Häämeikki sisältää koemeikin. Koemeikin yhteydessä valitaan käytettävät sävyt ja kokeillaan erivaihtoehtoja ja hahmotellaan juhlapäivän meikkiä.

 

Kauttamme on mahdollista saada irtoripset meikin yhteyteen. Hinta ripsille on 6€ / meikki.

 

Lisätietoa palveluista saat liikkeestämme.