HAIRSTUDIO INNO

Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut leikkaukset, värjäykset sekä kampaukset

Hairstudio Inno on vuonna 2016 perustettu parturi-kampaamo Helsingin Jätkäsaaressa. Teemme työmme ammattitaidolla käyttäen laadukkaita tuotesarjoja. Palveluihimme kuuluu hiustenleikkaukset, värjäykset, hiustenpidennykset sekä kampaukset ja meikit.

 

Meille on tärkeää luoda  mielyttävä kampaamokokemus. Otamme huomioon jokaisen asiakkaan toiveet. Meidän puoleemme voit  kääntyä kun haluat kokonaan uuden hiustyylin tai päivittää nykyistä.

 

Meiltä saat käyntisi aikana ohjeet kuinka hiuksia hoidetaan ja muotoillaan kotona. Kerromme mitkä tuotteet sopivat juuri sinun hiuksillesi.

 

Panostamme viimeistelyyn ja kerromme mielellämme millaisia erilaisia mahdollisuuksia sinulla on muotoilla hiuksesi. Samalla käynnillä saat hankittua laadukkaat kampaamotuotteet kotiin.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme laadukkaan ja miellyttävän kampaamopalvelun ottaen huomioon asiakkaan toiveet. Meidän puoleemme voit kääntyä kun haluat luoda uutta tai päivittää nykyistä tyyliäsi.

 

Konsultoimme ja ideoimme yhdessä asiakkaalle sopivan hiustyylin trendit huomioon ottaen. Opastamme mielellämme sopivat koti-hoito tuotteet ja annamme parhaimmat vinkit hiusten ylläpitoon kampaamokäytien välissä.

Yhteystiedot

HAIRSTUDIO INNON TIIMI

qodef-team-image
Kampaaja & Meikkaaja
ASTA

Olen parturi-kampaaja-meikkaaja. Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut ja iloinen persoona, joka todella pitää työstään. Kouluttautuminen ja jatkuva

Käy profiiliin
qodef-team-image
Kampaaja
JEMINA

Olen iloinen ja rauhallinen parturi-kampaaja, joka tekee työnsä tarkasti ja jokaisen asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Minulle on tärkeää, että

Käy profiiliin